ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες αποστολών 

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα προς αποστολή. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας άμεσα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται είτε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική είτε με την Courier Center και παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. 

Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται είτε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική είτε με την Courier Center και παραδίδονται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και παραδίδονται σε 8-10 εργάσιμες ημέρες.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Όταν παρουσιάζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο της χώρας καθώς και έντονα καιρικά φαινόμενα, ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης. 

Στην ενότητα “Πού βρίσκεται η παραγγελία μου;” στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας, κάνοντας χρήση του αριθμού voucher που λαμβάνετε μόλις σταλεί η παραγγελία σας.

 

Έξοδα Αποστολής

  • Ελλάδα:

Για αγορές άνω των 55,00€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν, ανεξαρτήτως της μεταφορικής που θα επιλέξετε.

Για αγορές έως και 55,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€, ανεξαρτήτως της μεταφορικής που θα επιλέξετε.

 

  • Κύπρος:

Τα έξοδα αποστολής για standard delivery είναι 7,00€.

Τα έξοδα αποστολής για express delivery είναι 12,00€.