ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πληροφορίες αποστολών 

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι διαθέσιμα προς αποστολή. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης. Οι παραγγελίες στην Ελλάδα αποστέλλονται είτε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική ή Courier Center είτε με την Box Now - Θυρίδες παραλαβής. Οι παραγγελίες στην Κύπρο αποστέλλονται είτε με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική είτε με την Box Now.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική ή Courier Center στο χώρο σας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας άμεσα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες, εντός Ελλάδος, παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από τη μεταφορική που θα επιλέξετε. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 4-7 εργάσιμες ημέρες. 

Παραδόσεις, εντός Αθήνας, πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Για την υπόλοιπη Ελλάδα, ισχύουν οι ώρες παράδοσης του εκάστοτε τοπικού καταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής ή της Courier Center.

Σημείωση: Σε κάποια νησιά, η Courier Center δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα, επομένως, συνεργάζεται με το εκάστοτε τοπικό κατάστημα Elta Courier για την παράδοση του δέματός σας. Μπορείτε να εντοπίσετε αυτά τα νησιά μέσα από τη σελίδα των καταστημάτων της Courier Center. Αναγράφουν στον τίτλο τον όρο (PARTNER) https://www.courier.gr/physical/stores/

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, γενικότερων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο της χώρα καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Κατά την περίοδο εορτών, εκπτώσεων ή άλλων προωθητικών περιόδων μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται στο μεγάλο φόρτο εργασίας των μεταφορικών εταιρειών.
  • Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή και η επικοινωνία μαζί σας είναι αδύνατη (επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα ή δεν ανταποκρίνεστε σε κλήσεις/email από το τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων μας).

Παραλαβή από το κατάστημα της μεταφορικής

Με Γενική Ταχυδρομική, στο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο "Παραλαβή από Κατάστημα Γενικής Ταχυδρομικής" και να επιλέξετε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα από τη λίστα που εμφανίζεται, βάσει του ΤΚ. Πληροφορίες για το δίκτυο των καταστημάτων, βρείτε εδώ https://www.taxydromiki.com/office-network.

Με την Courier Center, στο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας "ΠΑΡΑΛΑΒΉ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ". Επιπλέον, αφού η παραγγελία φύγει από εμάς, η Courier Center σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο Clever Poiont κοντά στη διεύθυνσή σας. Μάθετε πως λειτουργεί το clever point εδώ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΘΥΡΙΔΑ BOX NOW

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από 24ωρο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker) επιλέγοντας την BoxNow. Μάθετε πως λειτουργεί εδώ.

Έξοδα Αποστολής 

  • Ελλάδα:

Για αγορές άνω των 55,00€ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ, ανεξαρτήτως της μεταφορικής που θα επιλέξετε.

Για αγορές έως και 55,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 5,00€, εάν επιλέξετε παράδοση με τη Γενική Ταχυδρομική ή την Courier Center.

Για αγορές έως και 55,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 1,50€, εάν επιλέξετε την Box Now ως τρόπο αποστολής.

  • Κύπρος:

Με Γενική Ταχυδρομική, τα έξοδα αποστολής για standard delivery είναι 7,00€. Η αποστολή γίνεται με καράβι το οποίο αναχωρεί από Ελλάδα κάθε Πέμπτη και ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 8-10 εργάσιμες μέρες.

Με Γενική Ταχυδρομική, τα έξοδα αποστολής για express delivery είναι 12,00€. Η αποστολή γίνεται με αεροπλάνο και ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες μέρες.

Με Box Now, τα έξοδα αποστολής είναι 4,40€. Η αποστολή γίνεται με αεροπλάνο και από τη στιγμή που η παραγγελία θα φύγει από εμάς, παραδίδεται την επόμενη μέρα στο 24ωρο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής (Locker) που έχετε επιλέξει. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη μέθοδο αποστολής, δείτε εδώ.

Έξοδα Αντικαταβολής 

  • Ελλάδα: Για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική ή Courier Center, η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ

  • Κύπρος: Για αποστολή με Γενική Ταχυδρομική, η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2,00€.

Για αποστολή με Box Now είτε σε Ελλάδα είτε σε Κύπρο δεν είναι διαθέσιμη η Αντικαταβολή, το δέμα θα πρέπει να είναι πληρωμένο.