ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το 1985 ο Νικόλαος Σακελλάρης ιδρύει την εταιρεία «Ανατομικά Σακελλάρη», ξεκινώντας την επαγγελματική του δραστηριότητα στον χώρο του ανατομικού υποδήματος. Το πρώτο μας κατάστημα εξακολουθεί να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Ερμού και της πλατείας Συντάγματος.

Έκτοτε, με σταθερά βήματα καταφέραμε να κατακτήσουμε την ελληνική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη ποικιλία των κορυφαίων brands ανατομικών υποδημάτων, όπως Birkenstock, Gabor, Mephisto, Imac, που υπάρχουν σε όλα τα ευρωπαϊκά καταστήματα.

Επενδύοντας συνεχώς στην υψηλή ποιότητα, την τεχνογνωσία και το σύγχρονο design, απευθυνόμαστε σε όλους όσους επιλέγουν την άνεση και την κομψότητα στην καθημερινότητά τους. Με γνώμονα την καλύτερη αναλογία ποιότητας και τιμής, προσφέρουμε στο αγοραστικό μας κοινό ανατομικά υποδήματα παγκοσμίως αναγνωρισμένων brands στις πιο προσιτές τιμές.

Έχοντας ως στόχο τη διαρκή ανάπτυξη, το 2014 δημιουργήσαμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.sakellaris.gr, ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία των πελατών μας, διατηρώντας παράλληλα ισχυρή φυσική παρουσία στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Όραμά μας παραμένει να παρέχουμε στους πελάτες μας εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές, εξασφαλίζοντάς τους τη μεγαλύτερη ποικιλία ανατομικών υποδημάτων.